Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering 1-5 dage

Plus size størrelser fra 42-62

Vi er E-mærket & 4,5 stjerner på Trustpilot

0
BLIV INSPIRERET - Eget design - Dansk systue

Handelsbetingelser

Rosemin ModeTlf. 23 34 56 50
Ramløsevej 29CVR. 25 23 48 55
3200 HelsingeMail: kontakt@roseminmode.dk

Handelsbetingelser: Gældende regler for købt i Webshoppen

Priser:

Alle de viste priser i webshoppen vises i danske kroner (DKK) og er inklusive moms og gebyrer. Der tages forbehold for at farverne kan afvige på billederne.

Betaling:

Transaktionsvalutaen der benyttes er DKK.

Sikker betaling ved køb af varer på nettet:
Rosemin Mode er godkendt af PBS til at modtage betalinger over nettet. Alle betalinger foregår via en sikker krypteret SSL linje direkte til PBS. Så snart dine kontooplysninger er godkendt af PBS, godkendes din ordre og selve beløbet trækkes først på din konto, når varerne sendes afsted fra os. Vi opkræver ikke transaktionsgebyr

Der kan benyttes følgende betalingskort:
Dankort, Visa/dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Mobile-Pay.

Du har også mulighed for at bankoverfører til Rosemin Modes bankkonto:
Nordea: Reg.: 2276 konto. 7555 790 435
Ved bankoverførsel, husk venligst navn samt ordre / fakturanummer – ved betaling via bankoverførsel er du ikke dækket af indsigelsesordningen.

Vi sender først varerne når vi kan se indbetalingen på vores konto. Ved bankoverførsel: Hvis betaling ikke er registret inden for 5 hverdage efter ordrebekræftelsen annulleres ordre, med mindre andet er aftalt.

Der er mulighed for at løbe og betale med gavekort i webshoppen. Gavekortsgyldighed: 3 år fra udstedelses dato. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.

Leveringsbetingelse:

Normal levering er 2-5 dage i Danmark, efter ordrebekræftelsen er afsendt, men kan sagtens være mindre, forudsat at varen er på lager. Beløbet for dit køb trækkes først på dit betalingskort efter afsendelse af varen. Ved bankoverførsel afsendes varen først, når vi kan se det indbetalte beløb på vores konto. (Se under betaling)

Alle pakker bliver sendt igennem Post Danmark.
• Ved køb over 500 DKK – Gratis levering i Danmark.
• Ved køb under 500 DKK – Porto kr. 49,- i Danmark

Rosemin Mode sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives).Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag – dag levering.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremser Rosemin Mode selvfølgelig en ny leverance uden beregning. Levering af varer fra Rosemin Mode anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Hvis du ikke er hjemme:
Hvis du ikke er hjemme når pakken kommer, modtager du en postanmeldelse om hvor og hvornår du kan afhente pakken på nærmeste posthus eller postbutik. Afhentes pakken ikke inden 8 dage, returneres pakken til os. Sker dette vil vi opkræve returomkostningerne af dig.

Returnering:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt@roseminmode.dk eller ved at benytte
standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Vedlæg gerne en kopi af medsendte kvittering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Hvis du ønsker at returnere en varer kan du hurtigt og nemt købe en returlabel via. dette link:

http://retur.pakkelabels.dk/rosemin

Ombytning:

Bytning af varen tager ca. 5-7 hverdage. Tilbagebetaling indenfor 5-7 hverdage. Du får en e-mail når vi har ekspederet varen. Du er selvfølgelig altid velkommen til at aflevere varerne på vores lageradresse efter aftale inden for de 14 dage.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Rosemin Mode
Ramløsevej 29
3200 Helsinge

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Vi afhenter ikke pakker i pakkeshop/boks eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation:

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal  altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Varen skal sendes til følgende adresse:
Rosemin Mode
Ramløsevej 29
3200 Helsinge

Persondata:

For at kunne købe en varer en man nød til at lade sig registrer med:
Navn – adresse – telefonnr. – e-mail.

Din personlige oplysninger bliver kun brugt administrativt og hverken sælges eller videregives til tredjemand.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos roseminmode.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige er roseminmode.dk

Som registreret hos roseminmode.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse
rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@roseminmode.dk.

Vi hjælper gerne:

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på Tlf. 23 34 56 50 eller kontakt@roseminmode.dk så vil vi gøre alt for at hjælpe dig.

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til: kontakt@roseminmode.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/ord

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Rosemin Mode
Ramløsevej 29
3200 Helsinge

Tlf. 23 34 56 50
CVR. 25 23 48 55
Mail: kontakt@roseminmode.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
______________________________________________________________________________________
Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)