Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering 1-5 dage

Plus size størrelser fra 42-62

Vi er E-mærket & 4,5 stjerner på Trustpilot

0
BLIV INSPIRERET - Eget design - Dansk systue

 

 

 

 

Om os

Det er nu over 30 år siden åbende jeg Stokrosen, som startede i en lille butik i Meløse Industri (Nordsjælland), hvor vi designede og selv syede tøj til store piger i nogle lækre kvaliteter.

Vi udvidede hurtig med stor butik i Hillerød og endnu en i Helsingør. Med mange ansatte og en masse dejlige, søde kunder gik det rigtig, rigtig stærkt. Modeshow – arrangementer m.m. Desværre er man kun et menneske, og som så mange andre ramte stressen mig hårdt. Med 4 børn, en dejlig mand, 2 butikker, mange ansatte var min hverdag fyldt op. Derfor besluttede jeg mig for i 2003 at sælge mit livsværk til en af min ansatte for at lægge mit liv om.

Men jeg kunne ikke lade være. Kort tid efter startede jeg op igen med gårdbutik, men ude på landet, lidt uden for Helsinge ( tæt på Tisvilde ) under andre forhold. Jeg brændte for det, jeg lavede og vidste, jeg kunne være med til at gøre en forskel for rigtig mange kunder. Endnu engang gik det super stærkt, og kunder kom fra hele Sjælland, samtidig med at vores webshop voksede.

I dag – 2022 – har vi igen været nødsaget til at omstrukturere for at kunne følge med. Der er ingen tvivl om, at mange af vores kunder nyder friheden i at kunne handle i web-shoppen. Det er nemt – du kan handle, når det passer dig, i ro og fred. Der er selvfølgelig fuld returret inden for 14 dage.

For at kunne følge med, har vi været nødsaget til at lukke mere ned, så gårdbutikken nu er helt lukket og lavet om til lager. GÅRDBUTIKKEN ER HELT LUKKET

Jeg tror bl.a., at vores succes skyldes, at vi skiller os ud og gør noget, som andre ikke gør. Vi har masser af farver i vores kollektion og farvestrålende print hele året. Vi udvider nu som en af de eneste i Danmark med kæmpe farvestrålende ensfarvet basisprogram i den lækreste viskosekvalitet, sommer og vinterkollektion, som vil køre i 18 farver i 12 af vores mest populære modeller. Alt i vores eget mærke R O S E M i N går fra str. 42 – 62

Vores eget mærke R O S E M I N bliver i dag produceret i de lækreste Øko-Tek 100 kvaliteter og det meste bliver syet på danske systuer. Vi kører stadigvæk det samme rummelige måleskema og størrelser. Så for dig, der har købt tøj hos mig før, kan du regne med, at størrelserne er de samme.

Ud over vores eget mærke R O S E M I N fører vi andre danske kvalitetsmærker som LauRie, hvor vi har et stort udvalg af deres fantastiske bukser samt de skønne FRANDSEN jakker.

Hvis du er interesseret i at følge med i, hvad der kommer af nyheder – hvornår vi holder arrangementer og evt. ekstra åbent, har du mulighed for at tilmelde dig nyhedsbrevet på forsiden eller følge os på Facebook.

Vi glæder os til at byde dig inden for her i webshoppen.

Tak fordi du læste med
De kærligste hilsner
Susanne